www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Göteborg is in Sweden
03 Feb, 2002 -
10 Feb, 2002
Stefan Karlström, Sarah Schmidt-Eistrand, Katarina Elvèn, Henrik Lund Jørgensen, Henrik Anderson, Fideli og Pilipsons
Udstilling

Klik på billedet og se flere billeder
rum46, Spanien 9b,kld., 8000 Århus C, tlf.: 86208625, www.rum46.dk, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pressemeddelelse - GÖTEBORG IS IN SWEDEN

Udstillingsstedet rum46 arrangerer en udveksling mellem Det Jyske Kunstakademi og Högskolan for fotografi og film i Göteborg. I den forbindelse udstiller syv studerende fra Göteborg video og fotografisk baserede værker i Det Jyske Kunstakademis nyindviede Speciallaboratorium for Kunst og Offentlighed - Splab.
Högskolan for fotografi og film er en del af det kunstneriske fakultet i Göteborg.

Stefan Karlström arbejder i sine billeder med kranen som landmærke for et område i Sverige, men også som symbol for nedlæggelsen af arbejdspladser – et symbol som kommer til at indgå i opbygningen af det nye. I to videoer af Sarah Schmidt-Eistrand diskuterer fire piger relationer – som ikke nødvendigvis behøver at være sande. Katarina Elvèns videoprojektion kredser omkring isolation og ensomhed.
Også Henrik Lund Jørgensen arbejder med videoprojektionen, han tager udgangspunkt i den franske forfatter Jean Genets biografiske romaner. Videoerne skildrer en aktør der via manipulation og overdrivelser forsøger at mestre forskellige situationer.
Henrik Anderson arbejder i sine fotografier med fragmentet, som ofte afslører mere om en begivenhed end scenen i sin helhed.
Tre ugers chartertur til Costa del Sol har dannet udgangspunkt for Fideli og Pilipsons projekt der fungerer i samarbejde med hjemmesiden www.trumtrum.se.

Velkommen til fernisering lørdag den 2. februar 2002, kl. 17.00

SPLAB, Det Jyske Kunstakademi, Mejlgade 32-34, 8000 Århus C.

Udstillingen er åben fra den 3. februar til den 10. februar 2002. kl. 13-17

rum46 er støttet af Århus Kommunes KulturpuljeRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46